Kammarhandeln på Tolvmans. Foto: Kåge Ahlsved
Gammeldagsmarknad på Tolvmansgården i Kronoby år 2013

Kronoby Hembygdsförening ordnade traditionsenlig Gammelmarknad på hembygdsmuseet Tolvmansgården i Kronoby lördag 3.8.2013. På programmet stod köttsoppa, plättar & våfflor, hantverksförsäljning, sävarbetesdemonstration och dragspelsmusik. Det var en trevlig stämning som alltid och vädrets makter var oss nådiga.
Lekfähuset invigs vis Tolvmans 3.8.2013

Lekfähuset på gården invigdes av föreningens museiklubbsmedlemmar, som organiserat lekfähuset. Vi hoppas på mera djurleksaker och till fähuset relaterade föremål i framtiden. Om du har djur av t.ex. trä som kunde passa i ett lekfähus, tag kontakt med Hembygdsföreningens styrelse eller Maja Sandbäck tel: 050-5648240.

Gammelmarknad på Tolvmans år 2009. Foto: Kåge Ahlsved

Tidsresor. Vill du ordna en tidsresa och vill ha idéer eller instruktioner? Kolla in våra manualer över tidsresor som Hembygdsföreningen ordnat. De flesta resorna ordnades inom ramen för KULT-projektet 2008-2009.

De finns under fliken TIDSRESEMANUALER.